Αρμονία Online

Το ‘Αρμονία Online’ είναι η μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, υποστηριζόμενη από εξειδικευμένο γραφείο γνωριμιών.

Με την εγγραφή, ο-η κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση στο πρόγραμμα. Για περισσότερα οφέλη και τη δυνατότητα αξιόπιστων διαδικτυακών επαφών και ασφαλών συνομιλιών (chat), προτείνεται η αναβάθμιση σε επιβεβαιωμένο ή VIP μέλος.

α) 50 ή 60 Ευρώ / 3 μήνες

β) 80 ή 90 Ευρώ / 6 μήνες

γ) 110 ή 120 Ευρώ / 1 έτος

( Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Αριθμοί Λογαριασμού

Εθνική Τράπεζα

IBAN : GR0401102130000021300667108

Eurobank

IBAN : GR0302601830000220201020203

Δικαιούχος : Κανταρτζή Αθανασία 

Για την ενεργοποίηση εγγραφής μέλους και για την ασφάλεια και προστασία όλων, κρίνεται υποχρεωτική η αποστολή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την επαλήθευση των πραγματικών στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά, καθώς και κάθε άλλη ευαίσθητη προσωπική πληροφορία, είναι απόρρητα και προστατεύονται σύμφωνα με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (βλ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ).

Extra tip (συμβουλή) : Αφιερώστε χρόνο στη δημιουργία του προφίλ σας, κατασταλάξτε στα θέλω και τις επιθυμίες σας, προσέξτε την ορθογραφία σας, περιγράψτε όσο καλύτερα μπορείτε τον εαυτό σας στα πλαίσια 'Σχετικά με μένα' & 'Με δικά μου λόγια', προσθέστε τουλάχιστον μία προσεγμένη και πρόσφατη φωτογραφία του εαυτού σας.

 

Σύνδεση | Εγγραφή

 

Οι υπηρεσίες σας αποδείχθηκαν πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά.

Δ. & Ρ.

Απέραντη εκτίμηση στην ανθρωπιά και τον σεβασμό που δείχνετε, αναρίθμητα ευχαριστώ για τη χαρά που μας δώσατε, και αμέτρητες ευχές να συνεχίσετε έτσι.....!!!

Σ & Λ .

Παντοτινά ευγνώμονες για τον χρόνο που διαθέσατε, το ενδιαφέρον που δείξατε, και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας που ακόμα μας φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γ & Μ.

Ξεκινώντας με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία, δεν περίμενα ποτέ οτι μέσω ενός γραφείου γνωριμιών θα γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον αγαπημένο μου Κ. Η πειθώ σας άλλαξε τον μικρόκοσμο μας..Ευχαριστουμε θερμά για αυτό..

Δ & Κ.

Ευχαριστούμε που φέρατε ξανά στη ζωή μας το χαμόγελο, τη χαρά, την αγάπη..

Ν & Σ.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο, αυτό που προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Α & Δ.

Κάθε φορά μου έλεγες ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’, θυμάσαι; Και να που η προσπάθεια και η αναμονή ανταμείφθηκαν. Σ’ ευχαριστούμε για μια υπέροχη ζωή που είμαστε βέβαιοι ότι μας περιμένει.

Κ & Κ.

Aπό τα βάθη της ψυχής μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε νόημα και χαρά στη ζωή μας. Ευχόμαστε η ευτυχία η δική μας να γίνει πόλος έλξης για όσους ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ε & Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα που συμβάλατε με ενδιαφέρον και αγάπη στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το λειτούργημα σας.

Μ & Δ.

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την ευτυχή συγκυρία και την επιτυχία του γάμου μας.

Με αγάπη,
Γ & Λ.