Υπηρεσίες

Σας παρέχουμε δύο τύπους προγραμμάτων:

  • Συμβουλευτικό πρόγραμμα γνωριμιών (Personal Consulting Matchmaking),
  • Πρόγραμμα διαδικτυακών γνωριμιών (Armonia Online),

ή, φυσικά, τον συνδυασμό και των δύο.

Online DatingΣτην πρώτη περίπτωση (Personal Consulting Matchmaking), οι σύμβουλοι σχέσεων σας γνωρίζουν προσωπικά και, συζητώντας, διαμορφώνουν το δικό σας προφίλ καθώς και το προφίλ του-ης ιδανικού-ής συντρόφου. Στη συνέχεια, έχοντας ως εφόδια την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και τη διορατικότητα, επιλέγουν τα κατάλληλα άτομα για εσάς και σας φέρνουν σε επαφή μαζί τους παρακολουθώντας την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας, έως ότου βρείτε τον-ην ιδανικό-ή σας σύντροφο, εκείνοι σας καθοδηγούν και σας δίνουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές.


Στη δεύτερη περίπτωση (Armonia Online), έχετε τη δυνατότητα, κάνοντας εγγραφή και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, να γίνετε μέλος στην ασφαλέστερη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε το δικαίωμα να συνδέεστε στο πρόγραμμα, να έχετε πρόσβαση στα προφίλ των υπολοίπων μελών και να έρχεστε άμεσα σε επαφή με άτομα της επιλογής σας. 


Στην περίπτωση που επιλέξετε τον συνδυασμό των δύο προγραμμάτων, αυξάνετε κατακόρυφα τον αριθμό των πιθανών συντρόφων.


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνουμε για εσάς εκδηλώσεις και εκδρομές με σκοπό, εκτός από τις γνωριμίες που ενδεχομένως προκύπτουν, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία, απαραίτητους τομείς στη ζωή όλων μας.

Οι υπηρεσίες σας αποδείχθηκαν πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά.

Δ. & Ρ.

Απέραντη εκτίμηση στην ανθρωπιά και τον σεβασμό που δείχνετε, αναρίθμητα ευχαριστώ για τη χαρά που μας δώσατε, και αμέτρητες ευχές να συνεχίσετε έτσι.....!!!

Σ & Λ .

Παντοτινά ευγνώμονες για τον χρόνο που διαθέσατε, το ενδιαφέρον που δείξατε, και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας που ακόμα μας φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γ & Μ.

Ξεκινώντας με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία, δεν περίμενα ποτέ οτι μέσω ενός γραφείου γνωριμιών θα γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον αγαπημένο μου Κ. Η πειθώ σας άλλαξε τον μικρόκοσμο μας..Ευχαριστουμε θερμά για αυτό..

Δ & Κ.

Ευχαριστούμε που φέρατε ξανά στη ζωή μας το χαμόγελο, τη χαρά, την αγάπη..

Ν & Σ.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο, αυτό που προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Α & Δ.

Κάθε φορά μου έλεγες ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’, θυμάσαι; Και να που η προσπάθεια και η αναμονή ανταμείφθηκαν. Σ’ ευχαριστούμε για μια υπέροχη ζωή που είμαστε βέβαιοι ότι μας περιμένει.

Κ & Κ.

Aπό τα βάθη της ψυχής μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε νόημα και χαρά στη ζωή μας. Ευχόμαστε η ευτυχία η δική μας να γίνει πόλος έλξης για όσους ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ε & Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα που συμβάλατε με ενδιαφέρον και αγάπη στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το λειτούργημα σας.

Μ & Δ.

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την ευτυχή συγκυρία και την επιτυχία του γάμου μας.

Με αγάπη,
Γ & Λ.