Cuffing: Τι είναι η τάση στο dating που ξεκινά Οκτώβριο και τελειώνει Απρίλιο

Η τάση που θα κυριαρχήσει αυτόν τον χειμώνα

Το καλοκαίρι τελείωσε. Οι μέρες σιγά σιγά μικραίνουν. Έβαλες στο μάτι εκείνο το σακάκι για τη φθινοπωρινή ντουλάπα σου και σκέφτεσαι ήδη τα κυριακάτικα απογεύματα με κουβέρτα και Disney+.

Έλα όμως που είσαι single και θα ήθελες μία ζεστή αγκαλιά για να μην κρυώνουν τα πατουσάκια σου. Μέχρι να έρθουν ξανά οι μεγάλες ζέστες. Αυτό ακριβώς είναι το cuffing. Κάτι σαν τη χειροπέδα, αλλά όχι για σεξουαλικούς λόγους. Παρεούλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση και υποσχέσεις.

Οι αλλαγές στον καιρό και η κοινωνική πίεση που έρχεται από φίλους και οικογένεια για το πότε θα βρεις ένα σύντροφο, σε οδηγούν στο να κάνεις cuffing. Η μόνη προυπόθεση είναι να έχεις κάνει τα κουμάντα σου νωρίτερα και να έχεις βρει τον άνθρωπο που θα μείνει μαζί σου την περίοδο της χειμερίας νάρκης.

Από τη μία, η άνοδος αυτού του dating trend δεν μάς προξενεί εντύπωση. Η καραντίνα έδωσε μία ώθηση στις γρήγορες σχέσεις και πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να μείνουν μαζί πολύ γρήγορα. Μετά την καραντίνα, πολλοί χώρισαν αλλά σημασία έχει ότι είχαν παρέα στην κλεισούρα.

Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι ότι μία σχέση χωρίς δεσμεύσεις ή κοινούς στόχους, είναι κάπως δύσκολο να φτάσει στην απόλυτη οικειότητα του να κοιμάσαι μαζί κάθε βράδυ ή να κάνεις χαλαρό cocooning. Εμείς όμως εδώ δεν κρίνουμε και αφήνουμε σε εσένα να αποφασίσεις αν το cuffing φτιάχτηκε για εσένα.

Κλέλια Φατούρου

Οι υπηρεσίες σας αποδείχθηκαν πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά.

Δ. & Ρ.

Απέραντη εκτίμηση στην ανθρωπιά και τον σεβασμό που δείχνετε, αναρίθμητα ευχαριστώ για τη χαρά που μας δώσατε, και αμέτρητες ευχές να συνεχίσετε έτσι.....!!!

Σ & Λ .

Παντοτινά ευγνώμονες για τον χρόνο που διαθέσατε, το ενδιαφέρον που δείξατε, και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας που ακόμα μας φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γ & Μ.

Ξεκινώντας με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία, δεν περίμενα ποτέ οτι μέσω ενός γραφείου γνωριμιών θα γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον αγαπημένο μου Κ. Η πειθώ σας άλλαξε τον μικρόκοσμο μας..Ευχαριστουμε θερμά για αυτό..

Δ & Κ.

Ευχαριστούμε που φέρατε ξανά στη ζωή μας το χαμόγελο, τη χαρά, την αγάπη..

Ν & Σ.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο, αυτό που προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Α & Δ.

Κάθε φορά μου έλεγες ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’, θυμάσαι; Και να που η προσπάθεια και η αναμονή ανταμείφθηκαν. Σ’ ευχαριστούμε για μια υπέροχη ζωή που είμαστε βέβαιοι ότι μας περιμένει.

Κ & Κ.

Aπό τα βάθη της ψυχής μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε νόημα και χαρά στη ζωή μας. Ευχόμαστε η ευτυχία η δική μας να γίνει πόλος έλξης για όσους ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ε & Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα που συμβάλατε με ενδιαφέρον και αγάπη στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το λειτούργημα σας.

Μ & Δ.

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την ευτυχή συγκυρία και την επιτυχία του γάμου μας.

Με αγάπη,
Γ & Λ.