Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αγάπη κι έρωτα;

Πόσο όμορφος ο χειμώνας.

Για κάποιους, είναι εποχή για αγκαλιές και χουχούλιασμα.

Ευκαιρία για σπιτικές μαζώξεις.

Για ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια, οικογενειακά και φιλικά τραπέζια, άραγμα δίπλα στο τζάκι, ή ό,τι άλλο προτιμάει ο καθένας μας.

Για άλλους, είναι ευκαιρία για βόλτες στο κρύο, εξόδους, και εξορμήσεις σε χιονισμένα τοπία.

Όπως και να ‘χει, ο χειμώνας πάντα δίνει πολλές επιλογές για όλους.

Το καλύτερο δώρο, όμως, που προσφέρει ο χειμώνας, είναι τα Χριστούγεννα.

Μια περίοδος που για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάντα ζεσταίνει τις καρδιές μας.

Όμως, τα Χριστούγεννα, τι θα ήταν αν δεν είχαμε τους ανθρώπους που αγαπάμε για να τα γιορτάσουμε;

Τι θα ήταν χωρίς αγάπη κι έρωτα;

Όπως και κάθε αγαπημένη μας στιγμή, έτσι και σε αυτές τις γιορτές, θέλουμε δίπλα μας τους ανθρώπους μας.

Γιατί, χωρίς τη μαμά να φωνάζει πριν το οικογενειακό τραπέζι, πανικοβλημένη αν τα έχει όλα στην εντέλεια, τι νόημα θα είχε;

Αν δεν είχαμε τα αδέρφια μας να βάζουμε στοιχήματα πόσο ίδια με τις προηγούμενες φορές θα εξελιχθούν τα τραπέζια, τότε τι θα μας γέμιζε;

Χωρίς την κολλητή μας να μας ρωτάει γύρω στις εκατό φορές αν θα πρέπει να στείλει πρώτη «καλά Χριστούγεννα» ή όχι, πως θα ανέβαινε και λίγο η πίεση μας;

Αν δεν είχαμε τον άνθρωπό μας, να μας κάνει να ερωτευόμαστε καθημερινά, στην πιο ερωτική περίοδο του χρόνου, τότε τι νόημα θα είχαν τα Χριστούγεννα;

Και δυστυχώς, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτή τη τύχη να «γιορτάζουν» αυτές τις μέρες. Κάποιοι, δεν έχουν καν την τύχη να μοιράζονται αγάπη αυτές τις μέρες.

Για αυτό, όσοι έχετε την ευκαιρία αυτή, αρπάξτε την, πριν γίνουν μόνο αναμνήσεις οι στιγμές των Χριστουγέννων.

Φερθείτε στον κάθε άνθρωπο σας, όπως του αρμόζει -ειδικά τις γιορτινές μέρες που όλοι θέλουμε να νιώσουμε την αγάπη γύρω μας.

Στους γονείς:

Πείτε ένα «σ’ αγαπώ» στους γονείς σας, όσο ακόμα τους έχετε δίπλα σας.

Στα παιδιά:

Κάντε μια ζεστή αγκαλιά τα παιδιά σας γιατί τα χρόνια κυλούν σαν νερό και πριν το καταλάβετε, αυτά θα κάνουν γιορτές με τα δικά τους παιδιά.

Στα αδέρφια:

Περάστε χρόνο με τα αδέρφια σας, χουχουλιασμένοι στον καναπέ, βλέποντας ταινίες ή παίζοντας παιχνίδια, και μην ξεχνάτε ότι ανεξαρτήτου ηλικίας, όλοι μας στα μάτια των αδερφών μας, θα είμαστε πάντα παιδιά. Το έχουμε ανάγκη να είμαστε παιδιά τέτοιες μέρες εξάλλου…

Στους φίλους:

Κοιμηθείτε ένα βράδυ με τους φίλους σας, ώστε να υπενθυμίζετε στους εαυτούς σας, ότι η πραγματική φιλία μόνο δυναμώνει με τα χρόνια, χωρίς να φθείρεται.

Στον σύντροφο:

Πηγαίνετε μία εκδρομή με τον σύντροφό σας και ζεστάνετε τις καρδιές σας με πολλή αγάπη κι έρωτα. Ζήστε στιγμές, και γεμίστε την ζωή σας με όμορφες αναμνήσεις.

Φέτος τα Χριστούγεννα,γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε γύρω σας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, δώστε ό,τι ποθεί η ψυχή σας, χωρίς να περιμένετε να πάρετε.

Φέτος τα Χριστούγεννα, αγαπήστε άνευ όρων, γιατί η αγάπη είναι αμοιβαία, και όση δίνουμε, άλλη τόση λαμβάνουμε.

Φέτος τα Χριστούγεννα, διαγράψτε κάθε πρέπει που ορίζει η λογική σας, και αφήστε να σας καθοδηγήσει κάθε θέλω που θέλει το συναίσθημα σας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, εύχομαι ολόψυχα να είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής σας. Με υγεία σε εσάς και τους ανθρώπους σας, με πολλή αγάπη, και άπειρα χαμόγελα.

Υ.γ. Και πολλά μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ή ό,τι άλλο αγαπά ο καθένας!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

                                         Anna Xatzimixali

Οι υπηρεσίες σας αποδείχθηκαν πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά.

Δ. & Ρ.

Απέραντη εκτίμηση στην ανθρωπιά και τον σεβασμό που δείχνετε, αναρίθμητα ευχαριστώ για τη χαρά που μας δώσατε, και αμέτρητες ευχές να συνεχίσετε έτσι.....!!!

Σ & Λ .

Παντοτινά ευγνώμονες για τον χρόνο που διαθέσατε, το ενδιαφέρον που δείξατε, και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας που ακόμα μας φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γ & Μ.

Ξεκινώντας με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία, δεν περίμενα ποτέ οτι μέσω ενός γραφείου γνωριμιών θα γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον αγαπημένο μου Κ. Η πειθώ σας άλλαξε τον μικρόκοσμο μας..Ευχαριστουμε θερμά για αυτό..

Δ & Κ.

Ευχαριστούμε που φέρατε ξανά στη ζωή μας το χαμόγελο, τη χαρά, την αγάπη..

Ν & Σ.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο, αυτό που προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Α & Δ.

Κάθε φορά μου έλεγες ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’, θυμάσαι; Και να που η προσπάθεια και η αναμονή ανταμείφθηκαν. Σ’ ευχαριστούμε για μια υπέροχη ζωή που είμαστε βέβαιοι ότι μας περιμένει.

Κ & Κ.

Aπό τα βάθη της ψυχής μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε νόημα και χαρά στη ζωή μας. Ευχόμαστε η ευτυχία η δική μας να γίνει πόλος έλξης για όσους ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ε & Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα που συμβάλατε με ενδιαφέρον και αγάπη στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το λειτούργημα σας.

Μ & Δ.

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την ευτυχή συγκυρία και την επιτυχία του γάμου μας.

Με αγάπη,
Γ & Λ.