Η φιλοσοφία μας

Το Armonia Club δεν είναι ένα παραδοσιακό γραφείο συνοικεσίων, αλλά ένα σύγχρονο γραφείο γνωριμιών πλαισιωμένο από εξειδικευμένους συμβούλους σχέσεων, το οποίο διαθέτει καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας, επαφής και αναζήτησης συντρόφου, και τους προσαρμόζει στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την απόλυτη ασφάλεια και την εχεμύθεια που διέπουν τον τρόπο λειτουργίας του επί πολλά συναπτά έτη.

Σκοπός του είναι να προσφέρει τη δυνατότητα ανθρώπινης επικοινωνίας και συντροφικότητας.

Σημαντικό ποσοστό ανθρώπων, στις μέρες μας, βιώνει το αίσθημα της μοναξιάς. Για κάποιους από αυτούς κύρια ευθύνη γι’ αυτό έχει η κακή, πλέον, ποιότητα ζωής, η οποία τους στερεί βασικά συναισθήματα, όπως την ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα, την προσφορά και την τρυφερότητα, την υπομονή και την υποχωρητικότητα, την ερωτική διάθεση και, γενικότερα, την καλή διάθεση και θετική στάση ζωής, και τα αντικαθιστά με άγχος, απαισιοδοξία και απομόνωση.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η προνομιούχα ομάδα ανθρώπων με καλή ποιότητα ζωής, ωστόσο, με εμπόδια στην εύρεση συντρόφου, όπως την έλλειψη ελεύθερου χρόνου, τη συνεσταλμένη ιδιοσυγκρασία, την έλλειψη εμπιστοσύνης, τον περιορισμένο κοινωνικό περίγυρο ή, αντιθέτως, τον ευρύ με ρίσκο να εκτεθούν, το επίπονο βιωματικό παρελθόν ή, γενικότερα, τις ατυχείς επιλογές.

Ανεξάρτητα αν σκοπός είναι μια σοβαρή σχέση, συμβίωση ή γάμος, ανεξάρτητα αν ο τόπος κατοικίας είναι ένα αστικό κέντρο, επαρχία ή εξωτερικό, και ανεξαρτήτως ηλικίας, οικονομικού και μορφωτικού επιπέδου, δίνεται στον καθέναν η δυνατότητα εύρεσης ιδανικού συντρόφου, γεγονός που οφείλεται στην πληθώρα και τη διαφορετικότητα των μελών.

Σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, την ανθρώπινη προσέγγιση και τον σεβασμό προς κάθε μέλος, το γραφείο μας αποτελεί εγγύηση στο θέμα της ευρέσεως συντρόφου.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την εμπιστοσύνη που μας δίνει το έναυσμα για τη συνέχιση του έργου μας, το οποίο δικαιολογημένα θεωρούμε κοινωνικό ως προσφορά στον άνθρωπο και την ανάγκη του για πραγματική ευτυχία, αυτή που κρύβεται στο χαμόγελο με το οποίο ξυπνάει και στη γαλήνη του προσώπου του όταν πηγαίνει για ύπνο.

 

                                                                           "Ευτυχία είναι όταν αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που λες κι αυτό που κάνεις βρίσκονται σε αρμονία."

                                                                                                                                                                                  Mahatma Gandhi

Οι υπηρεσίες σας αποδείχθηκαν πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά.

Δ. & Ρ.

Απέραντη εκτίμηση στην ανθρωπιά και τον σεβασμό που δείχνετε, αναρίθμητα ευχαριστώ για τη χαρά που μας δώσατε, και αμέτρητες ευχές να συνεχίσετε έτσι.....!!!

Σ & Λ .

Παντοτινά ευγνώμονες για τον χρόνο που διαθέσατε, το ενδιαφέρον που δείξατε, και το αποτέλεσμα της δουλειάς σας που ακόμα μας φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Γ & Μ.

Ξεκινώντας με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία, δεν περίμενα ποτέ οτι μέσω ενός γραφείου γνωριμιών θα γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, τον αγαπημένο μου Κ. Η πειθώ σας άλλαξε τον μικρόκοσμο μας..Ευχαριστουμε θερμά για αυτό..

Δ & Κ.

Ευχαριστούμε που φέρατε ξανά στη ζωή μας το χαμόγελο, τη χαρά, την αγάπη..

Ν & Σ.

Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο, αυτό που προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας.

Α & Δ.

Κάθε φορά μου έλεγες ‘κάθε εμπόδιο σε καλό’, θυμάσαι; Και να που η προσπάθεια και η αναμονή ανταμείφθηκαν. Σ’ ευχαριστούμε για μια υπέροχη ζωή που είμαστε βέβαιοι ότι μας περιμένει.

Κ & Κ.

Aπό τα βάθη της ψυχής μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε νόημα και χαρά στη ζωή μας. Ευχόμαστε η ευτυχία η δική μας να γίνει πόλος έλξης για όσους ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Ε & Α.

Ευχαριστούμε ολόψυχα που συμβάλατε με ενδιαφέρον και αγάπη στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το λειτούργημα σας.

Μ & Δ.

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για την ευτυχή συγκυρία και την επιτυχία του γάμου μας.

Με αγάπη,
Γ & Λ.